Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam


Jag gråter utan tårar
Saknar utan längtan
Och älskar utan kärlek

Jag tittar utan att se
Hör utan att lyssna
Och smeker utan att känna

Jag är med vänner men känner mej ensam
Äter men känner ingen smak
Och sover utan att vara trött

Jag funderar utan tankar
Har ont utan smärta
Och önskar utan hopp.




Fri vers av VildLilja
Läst 776 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-01-30 20:00



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
...det är så när man inte finns..
Jesus fanns inte heller
för han hade ingen pappa
Men om Josef får vara hans pappa
då är Jesus en vanlig pojke
och lever än i dag..
2011-09-30

    ej medlem längre
en hemsk tomhet ... skönt är det sen när man hittar tillbaka och får kontakt igen.

Vilken fin text ...
2011-09-19

    Ruffa
Inte EN kommentar till denna? Fast det är klart, bättre att vänta på den som orden talar till o med! Denna text smälte jag ihop med!
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad