Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädnypsblues


Varifrån kommer orden, de meningsfyllda meningarna?

de som svävar längs osynlig lina
mellan människa och människa
och sedan fästs
med meningsfullhetens mjuka klädnypor
i innerlighetens garderob

klär det gränslösa i färgsprakande pingvinfrack
och lyssnar efter pennfjäderns stilla vingslag











Fri vers (Fri form) av _Mian_
Läst 664 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-05-07 20:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert
2012-08-06

  Vind
Ibland älskar jag dina ord. Som nu!
2012-05-11

    ej medlem längre
åhhhhh! DINA ORD!!!
2012-05-07

  Anna*
Riktigt fint! <3 Vackert skaldat!
2012-05-07

    Gräddnos
Enkelt och vackert
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_