Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Premiär!

Jag kastar min vindhatt upp mot solen -
med glimten i ögat returnerar han den
rätt ner i min första maskrosblomma -
allt är guld och glädje!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-29 17:32

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  demonsson
En sådan Kraft och Glädje att få tillbaka! Kraftfullt skrivet också. Att ge och få. mvh demonsson
2012-05-01

  Jaseph
Vilken underbar dikt!
En lovsång till livet här och nu.
Sista raden påminner om Psaltaren
65:14. Där står det: "Ängarna smyckas
av fårahjordar/och dalarna höljer sig i säd./
Allt är jubel och sång."(Bibel 2000)
2012-04-30

  lodjuret/seglare VIP
Kasta om bokstäverna till elddopa
2012-04-29

    papillon
Huk er i dikera, göbbar och kärringar, här kommer ho igen!!
2012-04-29

  Jan Widströmer VIP
Underbar glädjebild!
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP