Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är perfekt som jag är


Jag blir hög av mina tankar
Förundrad över min klokhet
Och rörd av mitt inre

Jag blir glad av mitt leende
Lycklig av mitt skratt
Och får sinnesro av mina ord

Jag blir ledsen när jag ser mej själv gråta
Besviken när jag ser mej själv arg
Och irriterad när jag inte kan koncentrera mej

Jag bli imponerad av mitt utseende
Lugn av mina rörelser
Och jag tycker att jag är perfekt som jag är.




Fri vers av VildLilja
Läst 718 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2006-01-30 21:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hoppas allt detta stämmer, o ej är en form av intalning. Bra är det, i hvilket fall, som det skall va.
2011-05-07

  Johan Bergstjärna VIP
Det är ju så..... kan man se allt det fina i sej själv.... så kan man lugnt jobba på rätta till eventuella errors... : )

Väldigt fin dikt!
2009-01-02

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!

( men arg får man & behöver man få vara )
2009-01-02

  Gunnar Hilén VIP
TYCKER DU OM DIG SJÄLV ELER INTE...jag tvekar nu...du kanske söker...som vi alla...självkärlek kanske inte finns utan bara är en myt. Det är den andra vi måste fånga för att bli hela.

gunnar

vill du skriva till mig så gör det.
2008-12-12

  Trolltoffsa
Varför är det så ovanligt med positiv poesi? Intressanta och träffande ordval.
2008-07-04

    underbara_jag
Jättefin;) önskar att man kände så med sig själv jämt
2007-10-04

  MonaLisa
Det är oerhört härligt och glädjande att du är så positiv och klok. jag hoppas att du alltid kan bära dessa tankar med dej!
2006-07-18

    bestående
underbart med lite positiv poesi!
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad