Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ganska magert måndagsex av en limerick


Slimma & limma - limerick


Sen en slank liten gymtös från Lott
en ny närgången PT har fått
med en träningsmodell
som de kört varje kväll
så har midjan mest ökat i mått




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-30 10:55



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Ja, det kan gå så där se.
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP