Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 63 (Otur kan nötas bort)

 

Intolerans

är något som

kan nötas bort

av livet

 

Förutfattade meningar

fattas inte förrän försent

om man har otur

 

Otur har många

men det kan nötas bort

av livets

egen logik




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-30 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström