Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRENS HYSS.


Sprakar,knakar vi sjunger och brakar

Våren är snart här med blommor och bär

Vi kommer senare att äta sill

Dansa eller slå en drill

Grannen tänder en grill

Vi äter korv,flintastek & potatis med dill

Kransar vi binder om natten

Våren är här och vi alla blir kär

Naturen den ger och vi vill ha mer

Men tänder du en brasa, så se till att allt är släckt

För nu är naturen väckt




Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-30 22:47



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu är naturen väckt. Jättefint.
2012-06-08

  Ljusletaren
Underbara ord som träffar rätt och jag får upp vackra fina bilder i mitt huvud ... tack!

/krma
2012-05-01

    Ken Cassel
Kanon Lynx!
Utan att skoja så tyckte jag mycket om den här!!!
Till och med så att jag bokmärker den
Är du också född i vågen 63?
:))

Nyfiken gul...
2012-05-01

    ej medlem längre
Fint om vår å Valborg
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP