Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kramar våren

Det är vår vår!
Bland blomstrande fruktträd
Jag flyger och går…
I Hjorthagens gröna spor
Två hjortar vässar sina hon,
I sten och stångas
En gräshoppa som har övervintrat
Sjunger en oskriven sång
Jag är ett bi och har återvänt
I gryningen
Under Valborgsaftonen
Ljust pollen med kyssar
förvandlas till honung
medan du sover
Tills morgondaggen fuktar björkens pollen
Till morgonteet du har min honung
Medan jag fortfarande sover.




Bunden vers (Sonett) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-30 23:14



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Härlig
2012-05-05

    ej medlem längre
Ljuvliga vår ;)
Vilka bilder... Bra!
2012-05-05

  Bibbi VIP
Ljuvlig text.
2012-05-02

  Hanna Mari Wallin
åh, såvackert skrivet som att följa dennes uppvaknade och arbete, och vilken nytta den gör...

njöt av att läsa dikten...
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP