Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår i luften

Jag gick på livets stig
Det fanns gropar och vägskäl

Och alla fanns där glatt
Med goda råd fast dyra

De som stora profeter var
De kunde allt om livet

Om frågan så dök upp
Ni kunde genast svaret

Jag okunnig om livet var
Jag följde era tankar

Och mörkret föll på himlen
Jag följde era tankar

Vägen blev smal och dammig
Jag tänkte ju era tankar

.......

Nu tänker jag mina tankar
Och luften blir klar och frisk

Nu är det vår i luften
Och i mitt eget liv




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-01 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna