Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bosporen, till skillnad från exempelvis Gibraltar sund, som inte heller det är beläget i vare sig Norge eller Sverige, skiljer sig från en huvudstad i Chile som mellan fågel och fick.


Något litet om forskning och framsteg, ett tacksamt ämne i sig.






Jag tror att du kommit
den nakna sanningen
på spåren här.
Människan är ett tacksamt djur att studera.
Av överlevnadsintinkten kan man utläsa
att människor som vill överleva
i det karga landskap
vi kallar 'gemenskapen' eller 'samhället',
så krävs det
ett visst uppvisande av
tacksamhet mot omgivningen.
Ostatlig forskning på mellanchefsnivå
har påvisat att tacksamhet
alltid skall visas uppåt
medan skit ofta rinner neråt.
Om en får sätta någon som helst tro
till ryktet faktum.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-14 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP