Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när det är över

Nu när det är över
vill jag ändå
att du ska stanna
Jag som aldrig trodde
på nostalgi
finner mig själv
plågas över alla fotografier
När min blick fångar in ditt leende
från ett annat liv
Ett annat vi
går det en dolk
genom mitt sköra hjärta




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 106 gånger
Publicerad 2012-05-01 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta