Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monstret vaknar i skymningen

När alla har gått och lagt sig
vaknar monstret
Med förförandets konst
och rovdjursblick
charmar han damer
med dans och diamanter
Han kan vara din bästa vän
som på ett ögonblick
sliter hjärtat ur din kropp






Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 83 gånger
Publicerad 2012-05-01 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta