Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömd som ett monster

Jag dömdes som ett monster
utan empati
De förföljde mig med hån
Aldrig en lugn stund
Förstår de inte
att även jag
behöver kärlek?
Annorlunda är inte alltid
något fel,något sjukt
Ingen kommer till mitt försvar
Ska jag då skapa mig
ett eget öde?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-01 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta