Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rovdjuret.

Hans mungipa lyftes i ett långsamt leende
Den gröna blicken
fick något rovdjursaktigt skimmer över sig
Med ena handen lyfte han
på den höga hatten som hälsning
Varför är det alltid så lockande
att leka med det farliga?Det främmande?




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-01 16:07



Bookmark and Share


  Lodjur i klänning
Kanske för att utvecklas och leva lite:)
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta