Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sättet att ta isär meningarna och ställa upp texten på är huvudsakligen till för att reta dem som vill ha texten i en enda samlad massa, samtidigt som det är till för att tillfredställa dem vilka önskar sig att ha vissa samlande mellanrum, mer lättläst.


Det som visserligen syns i kikaren men är för långt bort att riktigt kunna ta på.






Att (p)artikeln har utgått fick jag
veta då jag sökte efter en viss film
på dvd i en internetbutik.

För att jag ändå skulle kunna säkert
hitta den och även få veta vad den
skulle ha kostat att köpa om den blott

ännu funnits att köpa, går det att söka
filmen och se att den åtminstone en
gång i tiden funnits till salu och till ett

pris... Jag tycker det är fint att det finns
upplysning om vad som har utgått ur
sortimentet, så man slipper uppleva att

ingen enda butik har den i sortimentet.
Att den finns som utbud på sidan men har
utgått ur sortimentet får man ju ha fördrag

med. Nu ser jag ju ändå hur artikeln ser ut
vad den heter och vad den innehåller.
Mer än så kan jag ju inte gärna begära.

Sämre är det med val som gått mig förbi
eller ur händerna i ett allmänt dimmigt 'igår'.
Det går visserligen att med någon möda

minnas sådana tillfällen men de kan ändå
vara svårare att i efterhand beskåda och
skärskåda för att riktigt bestämt komma

underfund med att än en gång inse att det
där möjliga bara låg lagom utom räckhåll
för ens egna möjligheter och medel.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2017-10-14 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP