Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 2 av Snödroppe


För ofta, Snödroppe

Om, fåglar sjunger

Melodi till sommars gagn

ditt liv, Snödroppe




Bunden vers (Haiku) av Tenshinhan
Läst 252 gånger
Publicerad 2012-05-01 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tenshinhan
Tenshinhan