Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det osynliga kriget...

du visste inte själv

hur stark du var

när du rev ned

alla mina stenhårda murar

runt mitt hjärta

bara på en dag

panikslagen

insåg jag

att kvalitet på mitt försvar

var alltför svagt

ropade meningslöst

på hjälp

fick bara ett ekande svar

nästan i evighet

dina fotsteg kom

närmare

och närmare

du lyfte upp mig

som en trasig docka

min själ sprattlade i dina starka armar

hördes i bakgrunden

din mörka röst

"vad kan jag hjälpa dig med?"

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 320 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-01 15:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2012-05-04

    Ken Cassel
Den här var ju skitbra, Thu
Mera av sånt här...
:))

Bokmärker...
2012-05-01

  mickech
Hehe Bravo!
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One