Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man äntligen kan se och förstå

När man äntligen kan se
och förstå alla mekanismer
bakom livet
Då är man inte längre rädd
Då är man inte längre ensam
När man äntligen är fri
från blindheten
är alla kejsare nakna
Att våga vara rädd
är en befrielse i sig




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-01 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta