Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN tisdagen den 1 maj 2012.





Jag reser mej igen och igen

Jesus är min trogna vän

 

Jag vill ställa mej på stadens torg

och skrika ut min kärlek och sorg

 

Livets mysterium är en gåta

Hjälp oss skratta och gråta

 

Jag är så trött på att avsky, hata och förbanna

Jag vet att mina drömmar och visioner är sanna

 

Älskade GUD, välsigna den här dan

Hjälp mej hålla mej till min plan

 

Låt kärleken vinna över all sorg

Ditt varma hjärta är en trygg borg


Jag vill vara lika harmonisk som mina katter

I min själ finns underbara outforskade skatter

 

Miljarder är vi som hungrar efter fred och rättvisa

Din sanning ska vi upprätta, lova och prisa

 

Människogemenskapen skulle kunna vara en stor fest

Ge oss allt det som vi längtar efter innerligast och mest

 

I Jesu Namn, Amen.

 




Bunden vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-01 16:23



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En HÄRLIG bön som jag gärna knäpper mina händer och ber ,tillsammans med dig och många andra !
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP