Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss ligga SKED tiden är ur LED!







Kom, låt oss ligga sked

Tiden är galen och ur led

 

Gud väcker oss från det döda

Hans kärleksljus genom oss flöda

 

Jag vill åka med dej till Toscana

Vi ska vara lyckliga, mer än du kan ana

 

Vår kärlek är ödet

Vi tar vinet och brödet

 

Kristi kropp för oss är utgiven

Ingen av oss är längre efterbliven

 

Tillsammans skrattar vi åt dåliga skämt

Men jag undrar: kan vi få ha det så här jämt?

 

Livet på jorden är en bergodalbana

Men vi hissar sanningens fana

 

Vårt liv är en underbar lysande fest

Vi får det vi längtar efter allra mest.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-01 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP