Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillträde endast för de ensamma

Tomheten föder mig
En skugga
av mitt forna jag
Släck ljuset!
Tillträde endast
för de ensamma
En cirkus
där jag är ett freak
men bara
för att Ni sa det
Någon som inte
får vara med
i er ljusrosa samvaro




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-01 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta