Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmlen på jorden

Jag trodde inte det fanns en himmel.
Trodde de bara var det där blåa som ibland skiftar till vitt.
Jag har en plats, en plats på jorden som jag förundras över, som jag åtrår
Men aldrig sätt den som livets gåva.
Men har nu insätt efter att vandrat bland livet självt på en ny plats att jag funnit ett till ställe på jorden som jag förundras över som jag åtrår.
Kan detta vara himlen? Kan detta vara det vi alla söker? ett tecken på att den finns?
Det här är platser där det vilar ett lugn.
Som skapar något rofyllt, något fantastiskt i vårt inre.
Platser där vi kan bara vara med den vi älskar.
ja jag vet nu att den finns.
Den finns här på jorden.
Framför våra ögon och i våra sinnen.
Man behöver bara omfamna den med ett öppet hjärta.
För att inse att det här är paradiset.
Svaret på våra gåtor.

vi alla har olika himlar.
Som vi bär i våra hjärtan.

Vilken är din himmel och hur ser den ut?




Fri vers av FrökenABC
Läst 248 gånger
Publicerad 2012-05-02 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC