Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är något overkligt för mig

Kärlek är något overkligt för mig
Något främmande
Något skrämmande
Det är för sent för mig
Trasig utan nåd
Något sjukt har fortplantat sig
genom min kropps alla nerver




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-02 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta