Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig

Till Dig som var mitt allt
Månen min jord snurrade runt
Vi var bara till låns för en kort stund
Till Dig som väckte livet
inom min trötta själ




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 123 gånger
Publicerad 2012-05-02 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta