Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se världen i svart och vitt

Att se världen
i svart och vitt
Inga färger
som pulserar
Du tror att livet
inte har någon mening
Du borde försöka
ta dagen som den kommer
istället för att oroa dig
hundratals dagar i förväg
Du tror att hon inte ser dig
men kanske är det
dina ögon som är blinda
av osäkerhet och tvivel




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 101 gånger
Publicerad 2012-05-02 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta