Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny stjärna upptäckt i vintergatan (endast 38 år gammal)




Arion Helix pomatia-74

 

avlägset nära

strålande yttre

lugnt pulserande inre

annalkande supernova

 

 




Fri vers av Peter Romance
Läst 527 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-02 22:16



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilken stjärnstatus
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance