Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan aggressivitet blir man aldrig from

 

 

 

GUD, det är inte direkt kris

Men jag är trött på all repris

 

Omogna kvinnor som drar mej till sej

Sen sticker dom efter att dom svikit mej

 

Min själ och kropp har tagit stryk

Men jag tror inte det är läge för psyk

 

Jag längtar så efter DIN frid

Men i min hjärna är det speed

 

Idag är jag sannerligen sjuk

Inte vid mina sinnens fulla bruk

 

Jag kunde inte sova inatt

Min goa kisse undrar hur det är fatt

 

Utan aggressivitet blir man aldrig from

Låt oss släppa ut vår vrede i ett BOOM!

 

GUD vill att vi släpper ut allt traumatiskt

Med sitt mirakel helar HAN oss automatiskt

 

Jag ber att HAN ska slappna av min kropp

Kom med vila, harmoni, inspiration och hopp.

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-02 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP