Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev inspirerad av Criminy från boken "Wicked as they come.":)Han får mig att tänka på en ung Johnny Depp.


Criminy

Med ett rovdjurs elegans
hälsade han på henne
Läpparna bildade ett långsamt
och lojt leende
Blicken fokuserade på hennes ansikte
och rodnaden över dess porslinsbleka drag
spreds som en eld
Allting i hans resande cirkus bleknade bort
tills de två var de enda som existerade
i den värld av magi och fara
som kallades för "Blud."




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 62 gånger
Publicerad 2012-05-02 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta