Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att kunna lämna


Ett halmstrå, en utsikt, ett hav

Det var så viktigt då
att få ett halmstrå
att greppa efter

Då själva auran förkrympts
av att se en älskad person
helt utslocknas

Mannen - som svartsjukt bevakat
dem jag älskade mest

Förvirrad - ville greppa något
ett halmstrå, en utsikt, ett hav

Havet ligger still nu, utsikten består, halmstrået förmultnat

Jag går nu




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 692 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-02 22:47



Bookmark and Share


  Federico Romano VIP
Vackert, läste din artickel i Expressen, blev nyfiken..
2013-02-16

  kerstin skriver VIP
vackert och berörande,

denna raden är så fin

// Havet ligger still nu, utsikten består, //
2012-05-04

  walborg
Suveränt om att orka leva i verkligheten till sist och vinna själsro
2012-05-03

  Quasimodo
Känns som för återblickar och minnen, som lämnas och nya tider av liv fortsätter framåt!
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind