Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sociala färdigheter


Ska re va så svårt

Ska re va så svårt att släppa taget
att lita på försynen
att äta upp "maten" och vänta med efterrätten
tills det blir söndag

Ska re va så svårt att säga som det är
att stå ut med att bli motsagd och hålla ut
att låta det blåsa och vänta in att vinden avtar
invänta lugnet

Ska re va så svårt att kompromissa
att mötas på halva vägen
att se rikedomen i att vi är olika
och utvecklas av det

Ska re va så svårt att prata med förnuftet
innan känslorna tar över
att låta visdomens ljus värma
och kärleken gro




Fri vers av Röllekan
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-03 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röllekan