Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som ett pussel

Livet är som ett pussel
Det gäller att hitta alla bitar
som fattas
Det kliar i fingrarna
Att få härska
över mitt eget öde
är den största friheten
Livet är tomt
om man inte fyller det
med något
Upplevelser och doftminnen
Saftkalas och barndomsvänner
Kärleksrus och kärleksvärme




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-03 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta