Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen förändras

Världen förändras
Människor förändras
Ibland förlorar man någon
som man trodde skulle finnas där..
Life goes on somehow
Minnena däremot vill inte riktigt blekna bort

”There´s more to the picture than meets the eye”

Jag är ändå tacksam
för de människor jag har fått lära känna..
Att vi fick göra visit i varandras liv...
En del har gett sig iväg
Andra har stannat kvar
De riktiga vännerna
håller dig i handen medan stormen tjuter
En riktig vän glömmer inte bort dig
En riktig vän lyssnar när du mår dåligt
En riktig vän accepterar den du är




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-03 10:34



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Du skriver i övrigt grymt bra/enastående text.
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta