Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemliga manskapets order.


Jag hör dig prata med mig.

Vi hörs du pratar till mig
Du talar.
Jag skulle ha kunnat ger dig en bit av mitt liv
Och hämtat dig tillbaka från hemliga heliga manskapet.
Vi kunde gå i gryningen på gröna gräs ensam och tyst.
Då vi två ler mot solens uppgång,
När torkar morgon daggen på dina fötter
Som var en tår kommit från klar himmel
Att ge i hemlighets en blomma med symbolist toast:
För de som gott och skall komma.
Jag skulle ha kunnat hämta bris vindar svalka cool breeze för dina fötter och huvud.
Blå blondas dina ögonfranser med edelvais blommar innefattas.
Sätta en margarit krans I ditt svarta hår med ögonbindel uppsatt nobel
Jag hör dig prata med mig din röst är glad och smäckfull silke,
Jag har dött på samma gång med dig
Numera en levande lik som går bland de lever med gott samvete,
Mitt samvete bränds
Det går ej torka inget vatten källa skulle finas hyllande rent.
Jag bad dig vi två delar liv med varandra så lång det är skrivet.
Och daggens blådroppar vår hemlis mellan oss blir samförstånd




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-03 14:04



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
så vacker med ett vemod och sorg som berörde mig djupt...
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP