Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Call Dr Phil

”Jag är inte någon sorts psykolog. Om vi inte är vänner vill jag med största sannolikhet inte höra om din skit. Ring Dr Phil istället. ”

Ett citat från Petra.^^Awesome!




Övriga genrer av Vampyrens hjärta
Läst 73 gånger
Publicerad 2012-05-03 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta