Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräva respekt!

Dina ord sliter mig i stycken, dina ord brinner i min själ.
Känner mig vilsen och splittrad jag älskar ju dig, försöker intala mig att du bara vill väl.

Hur ska vi kunna bygga någonting på denna skakiga mark när dina ord ibland känns som en hård spark.
Är det kärlek du vill ge mig, eller känner du bara begär.
Kräver du att jag bara ska finnas här?

Kommer resa mig upp och stå för det jag tror och lever för,ska skaffa en silver rustning där dina ord ska studsa till den dem hör.
Ska resa mig upp och kräva respekt, och du ska ge mig det direkt.




Fri vers av mia1
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-03 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1