Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten hand

En liten hand hamnar i min, dina klarblå ögon speglar allt i din lilla själ.

Du tittar upp emot himlen när kvällen kommer, frågar mig var din önskestjärna finns.

Vad vill du önska?

Jag önskar att du ska vara glad mamma!




Fri vers av mia1
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-04 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mia1
mia1