Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kanske inte visste...

jag föll djupt ned

i botten av min själ

för ditt mjuka sätt

att kommunicera

med empati och medkänsla

 

du fångade min uppmärksamhet

utan tvång

och visade ditt hav

av kärlek med lugnande vågor

du lyssnade och fanns till

 

tröstade

 

avväpnade mig

med din omtänksamhet

 

och diskret placerade ut

dina hemliga begär

 

handlingsförlamad

var jag

vid graciösa intelligenta krigare

 

 

allt jag fick från dig

var mod

att övervinna egen rädslan

och omfamna framtiden

den som är ämnad för mig

 

du kanske inte visste

att jag föll

för det lilla minsta

du gjorde

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 255 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-04 13:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord berör starkt.
2012-05-04

  Bibbi VIP
Fin.
2012-05-04

    Ken Cassel
Instämmer till fullo med Micke, Thu!
Mycket bra! :))
2012-05-04

  mickech
En mycket fin dikt Thu!!!
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One