Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätdejta

Jag träffade en kvinna på en internetsajt,

hon var låssmed.

Jag fullständigt dyrkade henne

men relationen låste sig

Jag träffade en ny

hon var mattelärare

men hon var inget att räkna med

Den tredje var ateist

men hon trodde inte på mig.

Allt grusade sig

så nu är jag singel.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-04 13:57



Bookmark and Share


  Rosen VIP
en text där du får mig att småle åt din finula återkoppling med ord
sen kan jag inte låta bli att känna ett budskap i denna
där jag kan tolka att kontakt genom eterrymden inte alltid känns
äkta...
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver