Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haikuk





Min kuk är slött slak

Kom kvinna nu gör mej hård

Din själ gör mej glad 




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-04 15:13



Bookmark and Share


    lory
haha..hahaha..
2012-05-04

    Max Poisé
...Kuk! menar jag :-)
2012-05-04

    Max Poisé
Det var humor i detta..Kul..!
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP