goo & glaa ska mänskan va...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

goo & glaa ska mänskan va...




Jävla Positivitets-Fascism!

 

 

 








Jag kommer alltid att vara trogen min sorg.

Jag kommer emellanåt vara äckligt sur och tvär och vred.

Jag kommer vara uppriktig om det så kostar blod.

Förtvivlat vresig och kärv och avog kommer

jag gnistra mina gyllene medelåldersdagar!

Jag ska explodera i en allvarligare glädje!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-04 16:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Carl Mikael Fäldt
2012-05-05

    ej medlem längre
Jävligt angelägen text detta!
Det är rent ut befriande att du sätter ord på trenden-att allt skall vara så fint och vackert för att bli läst!

Applåd vännen!
2012-05-04

    lory
jättebra min skrivarvän....
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP