Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårhaiku 2

 

 

 

 

Fågelsång i skogen

Min kuk in i din anal

Själens uppror nu!




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-04 19:36



Bookmark and Share


  ringmuskelmarodören
Mycket bra, men endast en vers? Kräver mer av detta.
2012-11-15

  Johan Bergstjärna VIP
King Karl

Är du rädd för sex... läs inte mina dikter isåfall!
2012-05-04

    ej medlem längre
men gå och lägg in dig på psyket igen.
2012-05-04

    lory
sex..o våren...ler
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP