Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älsklings hjärtan

Trollungar
och
Sockertoppar

Ständigt närvarande i allt jag gör
I själ och hjärta
Slår du dig, eller Kränks
Känner jag din smärta
I hela mitt väsen, genom oro och ångest jag vandrar för din tankes själ
Så vibrerar mitt modershjärta.
Inga ord behövs för min närvaro.
Genom tystnad bärs det outtalade
genom din tankes kraft, finns jag med dig,
vart du går genom vad som händer.

I Min omateriska närvaro
I Er sinnlighet, vandrar jag med Er, i känslans tanke kraft
Så stark är min moderliga energi i kärleken till er mina Älsklings hjärtan.


Suz AW Jan

2009-05-07




Fri vers (Fri form) av Suzja
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-04 20:21



Bookmark and Share


  Rosen VIP
moderlig kärlek, som kan gå genom eld och vatten för att inget ska hända de små pärlorna...
mycket fin känsla i denna text
2012-05-05

  Lynx63 VIP
Den texten värmer i hjärtat.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja