Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordens himmel och helvete





Jag har landat nu i helvetet på jorden,
Det är helt enkelt här och det är hett här,
För hett för en lättsmällt själ.

Det brinner över allt
Jag flämtar och pustar
Men jag vet, jag ska inte stanna här, jag hör inte hemma här!

Har varit här förut och funnit vägen om och om igen till baka till
Himmelen på jorden.
Här i helvetet vet man vad som väntar,
det enda som värmer här,
Men gud bevars jag skall vidare,
ska bara finna startbanan bland all röken.



Suz AW Jan

20012-05-02




Fri vers av Suzja
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-04 20:33



Bookmark and Share


  Rosen VIP
I denna ges uttryck, som jag tolkar, för livets bergodalbana.
Det är inte lätt att leva, ibland klafsar du runt i gyttja andra gånger smeker gräset din nakna fot...
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja