Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardrömmar.

Kollar ut över det oskuldsfulla himlahavet
Längtan efter varma regniga nätter
Impulsiva handlingar
Hålla någons hand
En kyss i vattenbrynet

Längtan efter...

begäret av.....

i tron om.....


......din hand




Fri vers av Malin Samuelsson
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-04 21:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow. stora känslor i denna som flödar.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson