Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har dödat hela dig

Ruttna händer klämts fast under mossgrönt brunnslock,
igensydda läppar viskat i vinden.
Ögon blickats mot himlens blå, vilar nu i gräset ihåligt grå.

Du levt engång,nu är du visset död,
stearinljus slocknat, nattens mörker så skrämmande det trängts på.
I panik du bönat om att få gå,
du fastnat mellan mina tänder,
det som händer det händer.

Du minns inte hur man vänder om,
minnet slet jag från dig dendag då du kom.
Vägen tillbaks jag sågat itu, i evighet skall du vila i min brunn,
allt jag tagit från dig.
Din röst,ditt liv,dina ögon och din mun.




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-04 22:00



Bookmark and Share


  Maiah VIP
ryser av obehag...du har lyckats att baka in känslan av döda....strålande om du förstår...=)
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann