Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken Kärlek




Du min älskade så vacker

men ensam avklädd å naken

med din rädsla som ända klädesplagg


Jag beundrar din skönhet

på avstånd med all min värme

önskar så att du själv kunde känna det i själen din




Fri vers av JLindh
Läst 488 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-04 22:21



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert
2017-12-09

  Katinka VIP
Önskar att hon fick läsa den. Innerligt vackert.
2013-07-26

  Osvalds_Dotter VIP
Igenkännande text,, påminner om en god vän till mig,,
rädslan,,
kläderna,,
Att de faktiskt är älskade,,

Bra text!!
2012-05-06

  Bibbi VIP
Skön.
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh