Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Ingenting

Vad tänker du på?
Ingenting!
För att veta det
måste man ha tänkt
någonting.

Ingenting
är viktigt!
Ingenting
är det man vill behålla
för sig själv.

Var rädd om
ingenting!




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-04 22:48



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Några hemlisar måste vi väl ändå få ha? Fint begrundat.
2012-05-11

    Birgersdotter VIP
Ja var rädd om ..ingenting...Klokt
2012-05-05

  Eva Langrath VIP
Fin klokhet
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson