Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brödarskapet


Brödarskapet

Även om livet just nu ger mig glädjehyra
betänker jag att ödet ibland vill ställa och styra.
Ty då kan jag tryggt känna brödarskapets starka band
där alla vid behov kommer med ett hjälpande hand.







Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-23 11:38



Bookmark and Share


  Unikum VIP
Bra skrivet, min vän, ord som jag helt och fullt skriver under på som sanna.
2015-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
En hjälpande hand är en skattefri förmögenhet.
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP