Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt går inte även om man vill


Jag grävde ett hål i den finste sand,
det rasade igen gång på gång

Jag försökte att fylla en sil full med vatten,
Herre gud vad jag kämpade

Jag kastade en boll upp i det blå för att den skulle stanna där,
den föll till marken så klart

Jag prövade att förvara is i ugnen,
fast att värmen var mycket låg så gick det fan inte

Ibland så ÄR det faktiskt omöjligt...
...så säg inte till mig att ALLT GÅR OM MAN VILL




Övriga genrer av Therés
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-01-31 13:05



Bookmark and Share


    Mejja
Lite rolig annorlunda text... men jag kan också se annat bakom (såsom jag tolkar) En förtvivlan då "världen känns för liten" och inget verkar räcka till. Bara så döljt bakom dessa liknelser
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!