Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnbarn


ditt hjärta bär en tomhet
vassa skärvor rispar din hud

och jag kan inte hjälpa dig

stjärnorna regnar vackert över dig
gränslös skönhet är det du är

men du tror att du är värdelös

du säger att du försökt laga
ditt trasiga inre med tejp
men att den alltid lossnar
och du måste börja om igen

darrande bemöter jag dina vilsna tankar
med ännu mera kärlek

jag får aldrig någonsin visa dig
de tårar som jag låst in
du får aldrig någonsin veta
hur rädd jag egentligen är

för om jag faller framför dig
vem ska bära dig genom din mörka strid
vem ska övertyga dig
i ditt dimmiga kaos

hur underbar du är

mitt stjärnbarn

jag kämpar för dig, med dig
tills inga andetag finns kvar






Fri vers av devilsangel
Läst 978 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-05-05 10:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker och kärleksfull i sin sorgsna maktlöshet. Viljan kan dock försätta berg...

2012-10-16

  Hélène
shit! Jag fick en rysning efter sista raden! känslosamt, vacker beskrivning om evig kärlek och vilken styrka man kan uppbringa när man som bäst behöver det.. //H
2012-06-25

  Bodil Sandberg VIP
Hej!
så enormt fint och vackert och värnande varmt!
tack för läsningen som berör mej djupt!
kram!
2012-05-29

  Michaela Dutius
Berörande ord där kärleken syns i varje bokstav.
2012-05-20

  Lasseman VIP
Oooooj!... denna var sannerligen skrivet av hjärtat.. med bläck av blod.. Lassekramar min sköna.
2012-05-11

  LenaJohansson VIP
djup, berörande o känns väldigt autentisk
2012-05-11

  aol
en själ väger inget, men kan äga universum, denna dikt grep så tag i mitt inre, kram tack,
2012-05-06

  Änglaögon
Gripande, berör på djupet, stark. Sparar den här texten!
2012-05-05

    Madeleine Ågren (Maduska)
Rakt in i mitt hjärta! Gripande, stark, sann. Tack.
2012-05-05

    Madeleine Ågren (Maduska)
Rakt in i mitt hjärta! Gripande, stark, sann. Tack.
2012-05-05

    Maria Malm
Saknat dig, vännen.
En kraftfull text. Kärlek är underbart och kan göra underverk..men ibland ska man inte underskatta en ordentlig tejp.
2012-05-05

    leelee
Så fin!
2012-05-05

  Suzy med punkterna
Berör djupt in i hjärtat.
Välkommen tillbaka!
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel